pondělí 4. června 2012

Týdenní hudební okénko... (1)

... už nějakou dobu jsem nad tímto přemýšlela. Kromě knih je mojí druhou a o něco větší láskou právě hudba. Ta je mou součástí od narození, byla jsem vychovávána k milování hudby a i když už dávno neposlouchám to, co by si má rodina přála, stále jsem nadšenec. Bez hudby bych nepřežila ani den a proto se o svoji vášeň chci trochu podělit. Snad tu někdy najdete i kousky, které se budou líbit i Vám...

Prvním kouskem dneška je písnička NalinA od skupiny Block B. Tuto píseň jsem objevila vlastně až dneska, když jsem hledala nějaké mě neznámé Korejské skupiny a písně. Moc jsem v ni nevěřila, se skupinou jsem se do té doby nepotkala, ale prostě mě dostala.

Co dodat, tahle skupina se tu bude objevovat pravidelně, protože je mou nejoblíbenější a skoro žádnou jinou poslední dobou neposlouchám. Schválně jsem sem dnes dala odkaz na nové video (tři dny staré), které je jen tak mezi námi naprosto dokonalé. :) A abych nezapomněla, moji miláčci mají jméno BIGBANG a skladba se jmenuje Monster.

Píseň Dark Side od Kelly Clarkson poslouchám ve chvílích, kdy si potřebuji dát oddych od všudepřítomné korejštiny a slyšet konečně něco, čemu více méně rozumím. :) Navíc je Kelly má oblíbená zpěvačka, takže bych ji diskriminovala, kdybych dával pořád přednost K-Popu před ní.

A je to tady, tahle písnička tu nemohla chybět. Tady slyšíte a vidíte tu zrůdu, která mi poslední dobou pořád zní v hlavě. Hlavně ten refrén. Call Me Maybe od Carly Rae Jepsen

Tak to je pro dnešek všechno. Vím, že těch písní bylo na začátek hrozně málo, ale těšte se, budu přidávat každý týden a od této doby to budou opravdu velké seznamy, protože já těch písní mám ráda opravdu hodně, i když BIGBANG je má nejlepší. :)

A co vy, jaká byla/je Vaše nejposlouchanější píseň pro minulý/tento týden?

3 komentáře:

  1. Jednoznačne toto: http://www.youtube.com/watch?v=8xKl-hXeSRM

    OdpovědětVymazat
  2. K-pop není špatný, ale raději mám j-pop a ještě více j-rock :) Třeba Lolita23q miluju! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty se taky chystám, ale zatím si mě získal hlavně K-Pop. :) Líbí se mi hlavně jejich jazyk.
      A co si budu nalhávat, miluji skupinu BIGBANG. :D

      Vymazat